Комунальне підприємство "Березневодоканал"
Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області
*.kp.in.ua
Портал комунальних підприємств
 

Повідомлення про припинення/зупинення надання житлово-комунальних послуг

Дата: 15.01.2024 09:10
Кількість переглядів: 29

Шановні споживачі!

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2023 р. №1405 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо оплати житлово-комунальних послуг» було внесено зміни до постанови КМУ від 5 березня 2022 р. № 206 «Деякі питання оплати житлово-комунальних послуг в період воєнного стану» чим скасовано заборону на  припинення/зупинення надання житлово-комунальних послуг населенню у разі їх неоплати або оплати не в повному обсязі, а також нарахування та стягнення неустойки (штрафів, пені), інфляційних нарахувань, процентів річних, нарахованих на заборгованість, утворену за несвоєчасне та/або неповне внесення населенням плати за житлово-комунальні послуги.

Зважаючи на зазначене, просимо споживачів провести розрахунки за надані послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення. У разі несплати заборгованості, Комунальне підприємство «Березневодоканал» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області буде припиняти надання житлово-комунальних послуг (проводити відключення) з наступним зверненням до суду про стягнення заборгованості (враховуючи пеню та проценти річних).

Відновлення припинених послуг буде проводитися після оплати суми заборгованості, а також вартості робіт з припинення/відновлення послуг.


« повернутися

Вхід для адміністратора